به گزارش افق اندیشه از خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمدحسین ضیایی، استاد حوزه علمیه، در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، در مدرسه علمیه اهل بیت شهر شبرغان افغانستان در جمع بانوان حوزوی به سبک زندگی اسلامی و تربیت فرزندان اشاره کرد و اظهار داشت: در قرآن کریم آیه 187 سوره بقره هُنَّ لِبَاسٌ لَّکُمْ وَأَنتُمْ لِبَاسٌ لَّهُنَّ همسر را به لباس تشبیه کرده است که دارای نکات و لطایفی وجود دارد.

وی در این باره ادامه داد: لباس در طرح و رنگ و جنس باید مناسب انسان باشد، همسر نیز باید از چنین ویژگی برخوردار باشد، لباس عیوب انسان را می پوشاند، وظیفه زن و مرد است که باید عیوب یکدیگر را بپوشانند، لباس انسان را از سرما و گرما حفظ می کند وجود همسرن یز کانون خانواده را گرم و زندگی را از سردی دور کند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دوری از لباس مناسب مایه رسوایی است ازدواج نامناسب و انتخاب ناآگاهانه در ازدواج نیز سبب انحراف و رسوایی انسان می گردد، خاطر نشان کرد: انسان لباس خود را از آلودگی حفظ می کند، یکی دیگر از ویژگی های همسران این است که در زندگی مشترک خود را از آلوده شدن به گناه حفظ کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه رفتار حضرت زهرا (س) بافرزندان الگویی برای جامعه اسلامی است افزود: حضرت زهرا (س) در هنگام بازی با فرزندشان امام حسن (ع) اشعاری قرائت می کردند: حسن جان! مانند پدرت باش و ریسمان را از گردن حق بردار (حق را آزاد کن). خدای احسان کننده را پرستش کن و با افراد دشمن و کینه توز دوستی (و رفاقت) مکن.

حجت الاسلام ضیایی در این باره توضیح داد: حضرت فاطمه (س) در این شعر به امام حسن (ع) توصیه می کند که مانند پدر خود رفتار کند این توصیه به انتخاب الگوی مناسب و اسوه در زندگی سفارش می کند و به نوعی الگوی شخصیت انسان کامل را به کودک معرفی می کند و در ادامه ایشان به داشتن صفات نیکو برجسته علوی مانند شجاعت، عدالت سفارش می کند.

وی اظهار داشت: حضرت زهرا (س) دختر نبی اکرم (س) فرزندان خود را به دفاع از حق و حقیقت، توصیه به عبادت و پرستش خدا و دستور به دوری و دوستی و همراهی با افراد شرور و کینه توز می کند.

وی با اشاره به فرمایش امام زمان (عج) که می فرمایند «وَفی اِبْنَه رَسُولِ اللّهِ (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) لی اُسْوَه حَسَنَه» دختررسول الله (ص) حضرت زهرا (س) برای من، اسوه و الگویی نیکو است، به ویژگی های دیگر این بانوی گرامی اشاره کرد و ادامه داد: فرزندان را به فراگیری علم تشویق می کردند به امام حسن (ع) فرمودند: به مسجد برو، آنچه را که از پیامبر شنیدی، فراگیر و نزد من بیاور، برای من بازگو کن و همچنین به فرزندان خود در بازی های کودکانه شخصیت، روحیه می دادند.

در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در این مدرسه علمیه بانوان حوزوی به اجرای قرائت قرآن کریم، دکلمه خوانی، ارائه مقاله پرداختند و در پایان از بانوان فرهیخته حوزوی این مجموعه تقدیر شد.

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=31125

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب