به گزارش افق اندیشه حجت الاسلام والمسلمين یزدانی خطیب نمازجمعه غرب شهر کابل در خطبه‌های این هفته نمازجمعه که 16 قوس ۱۴۰۳ خورشیدی در مصلای بزرگ اباصالح المهدی (عج) برگزار شد حضرت فاطمه زهرا (س) را برای هر خواهر و برادر مسلمان معیار خدامحوری و خداباوری خواند.

خطبه اول
امام جمعه موقت غرب کابل حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر یزدانی بعد از سفارش خویشتن و نمازگزاران به رعایت تقوای إلهی و پرهیز از محرمات مطالب را «در رابطه با مسئله ایمان» به بحث و بررسی قرار داد:
خداوند متعال در اول سوره مبارکه‌ای مومنین مطالب را در رابطه با انسان مومن و علایم انسان مؤمن، بیان کرده است.
و فرموده است که پیروز و موفق و رستگار شده است مؤمن، این صفت و اوصاف زمان برای انسان سعادت میآورد که هم اعتقاد داشته باشد و هم در عمل نشان دهد، و انسان مومن آن قدر پیوستگی به نماز دارد که از عمق وجود خود خدارا می‌خواند…

خطبه دوم
حجت الاسلام والمسلمین یزدانی امام جمعه موقت غرب کابل در مصلای بزرگ اباصالح المهدی (عج) در خطبه دوم نماز جمعه بعد از سفارش مجدد خویشتن و نمازگزاران به رعایت تقوای إلهی و دوری نمودن از محرمات و دعای خیر در حق اموات و مؤمنین، و ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، مطالب را در رابطه با ایام فاطمیه و جایگاه ارزشی این مناسبت ارائه نمود:
وجود با برکت حضرت زهرا سلام الله علیها بعنوان نماد کامل فضیلت و ارزش در جامعه اسلامی است، ما در زندگی نیاز به عیار و معیار داریم، عیار زندگی باید مشخص باشد یعنی ما چگونه زندگی کنیم، برای ما چگونه زندگی کردن خیلی مهم است، کی برای ما مهم است، برادر و خواهر و پیامبر و اهل بیت پیامبر کدام؟
اول پیامبر و اهلبیت طاهرینش، که در کلمات امام صادق علیه‌السلام صراحت بیان شده است «ما اهلبیت برای شما مومنین در زندگی خاصیت شاوول را داریم»
حضرت زهرا (سلام الله علیها) برای ما عیار و الگو و نمونه است.
یکی از خصوصیات زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها این بود که سراسر زندگی آن بانوی بزرگوار و کارهایش برای رضای خدا بود نمونه‌های فراوان وجود دارد.
یکی از جاهایی که واقعا نشان می‌دهد حضرت زهرا تا چه حد برای خدا زندگی میکرد، ارتباط عاطفی او با فرزندانش بود، وقت که امام حسین علیه السلام بدنیا آمد پیامبر بزرگوار اسلام ماجرای عاشورا را برای زهرا بیان کرد و فرمود که روزگاری سری فرزندت حسین را مردم از تن جدا می‌کند، این نکته را زمانی گفت که زیر گلوی حسین یک علامت سرخی داشت و پیامبر اسلام گریه کرد حضرت زهرا پرسید پیامبر بزرگوار اسلام فرمود جبرییل برایم خبر داد که یک روزی سری این بچه‌ات را با لب تشنه از بدنش جدا میکند. حضرت زهرا سلام علیها چه واکنش نشان می‌دهد؟ حضرت زهرا میگوید «رضیتُ و سلّمتُ و توکلتُ علی الله» خدا راضی باشد منم راضیم، این محوریت را در کجا پیدا می‌توانیم؟
اما ما چگونه زندگی میکنیم؟ چقدر کارهای ما برای رضای خدا شکل می‌گیرد؟ اگر واقعاً زندگی انسان ها محوریتش خدا باشد اینهمه مشکلات چرا دامن همه را گرفته اند!
زهرا برای هر خواهر و برادر مسلمان معیار است یعنی خدا محوری و خدا باوری.
نمونه دوم: حضرت زهرا در وضعیت عجیب در خانه پیامبر بزرگوار اسلام رشد می‌کند، پیامبر بزرگوار اسلام هم احترام عجیب به حضرت زهرا دارد، وقتی سخن می‌گوید و برخورد میکند همه استثنایی است.
تا اینکه زهرا رشیده و جوان می‌شود عبدالرحمن بن عوف سرمایه دار عرب می‌آید به خواستگاری حضرت زهرا (سلام الله علیها)، پیش پیامبر بزرگوار اسلام زانوی ادب به زمین می‌زند می‌گوید یا رسول الله اگر این افتخار نصیب من شود و فاطمه زهرا به خانه من بیاید هرچه می‌خواهی برای زهرا مهر قرار دهی من حاضرم و قبول دارم، پیامبر اسلام فرمود اختیار ازدواج فاطمه به خدای فاطمه است، همین طور خیلی‌ها می آید به خواستگاری حضرت زهرا سلام الله علیها ولی از پیامبر فقط همین یک جواب را می‌شنود.
تا اینکه حضرت علی (علیه السلام) آمد پیش دروازه، پیامبر فرمود ام سلمه برو دروازه را باز کن کسی پشت در آمده که خدا هم اورا دوست دارد و منم دوست دارم ام سلمه آمد دروازه را باز کرد دید که علی علیه السلام است!
علی آمد وارد خانه پیامبر شد بعد از صحبتی تا اینکه نام زهرا را به زبان آورد پیامبر بزرگوار اسلام فرمود خدا هم این را خواسته ولی وظیفه اینست که بروم با زهرا مشورت کنم، آمد خدمت حضرت زهرا فرمود جان بابا برای یک کاری آمدم، زهر عرض کرد بابا جان هرچه دستور دارید بفرمائید پیامبر فرمود علی آمده به خواستگاریت، زهرا عرض کرد بابا جان «رضیت بما رضی الله و رسوله» به این ازدواج راضی هستم به رضای خدا و پیامبرش، این است حضرت زهرا (سلام الله علیها) که تمام زندگی‌اش برای رضای خدا بود. اگر این سنت حسنه را با محوریت زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها در زندگی مان پیاده کنیم زندگی برای همه خانواده ها آسان می‌شود…

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=28786

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب