به گزارش افق اندیشه حجت الاسلام والمسلمین زاهدی در نماز جمعه این هفته غرب کابل (چهاردهم جدی ۱۴۰۳ه.ش.) که در مصلای ولیعصر عج اقامه شد گفت: خطرناکترین نوع تجارت را قاچاقچیان انسانی که مخالف قوانین بین‌المللی و قوانین الهی عمل می‌کنند. باندهای اختطافگر که با بیرحمی و قساوت قلب اعضای انسان را به فروش می رساند اشاره کرد.

حجت الاسلام والمسلمین زاهدی در خطبه اول، نخست خویشتن و نمازگزاران را به انجام واجبات، ترک محرمات و گناهان و رعایت تقوی و پرهیزگاری توصیه و سفارش کرد و سپس درباره تجارت از دیدگاه مکتب اسلام صحبت نمود و آیاتی از قرآن را تلاوت کرد:
یاأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَى تِجَارَةٍ تُنْجِيكُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ: ای اهل ایمان! آیا شما را به تجارتی راهنمایی كنم كه شما را از عذابی دردناك نجات می‌دهد؟
تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ
به خدا و پیامبرش ایمان آورید، و با اموال و جان‌هایتان در راه خدا جهاد كنید؛ این [ایمان و جهاد] اگر [به منافع فراگیر و جاویدان آن‌] معرفت داشتید، برای شما [از هر چیزی‌] بهتر است؛
رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ يَخَافُونَ يَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ: مردانی كه تجارت و داد و ستد آنان را از یاد خدا و برپا داشتن نماز و پرداخت زكات باز نمی‌دارد، [و] پیوسته از روزی كه دل‌ها و دیده‌ها در آن زیر و رو می‌شود، می‌ترسند.
قال الإمام الهادى عليه السلام: الدنیا سوق ربح فیها قوم و خسر آخرون. امام على النقى عليه السلام فرمود: دنيا بازارى است كه جمعى در آن سود مى برند و گروهى زيان مى بينند.
حجت الاسلام والمسلمین زاهدی درباره اهمیت تجارت و اقتصاد اسلامی به سخن امام علی (ع) اشاره کرد: الفقه ثم المتجر؛ باید انسان بر حسب تکلیف، اول فقه را یاد بگیرد بعد وارد بازار تجارت
شود. انواع تجارت را از دیدگاه مکتب اسلام تعریف نمود که خطرناکترین نوع تجارت را قاچاقچیان انسانی که مخالف قوانین بین‌المللی و قوانین الهی عمل می‌کنند. باندهای اختطافگر که با بیرحمی و قساوت قلب اعضای انسان را به فروش می رساند اشاره کرد.
/پایان/

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=32528

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب