کابل- افق اندیشه: شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه کابل آزمون سالانه طلاب خواهر را در سه روز پیاپی از ۳۱ حمل تا دوم ثور ۱۴۰۴ خورشیدی در غرب کابل برگزار کرد.
به گزارش افق اندیشه از کابل، طلاب خواهر از سراسر حوزه‌های علمیه کابل و پایه‌های سوم الی دهم در آزمون ارتقایی شورای نظارت و طلاب پایه‌ی دوم در آزمون پذیرشی شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه کابل شرکت کردند. همچنین، آزمون طلاب خواهر المصطفی از پایه‌ی اول الی چهارم برای اولین بار توسط شورای نظارت برگزار شد.
آزمون سالانه بخش خواهران شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه کابل در هر سه روز برگزاری با تلاوت قرآن و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن صالحی، مسئول اجرایی شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه، و با حضور هیئت علمی شورای نظارت و مسئولان اجرایی و نیز ناظران امتحانی خواهر و برادر انجام شد.
دکتر صالحی ضمن تشکر و قدردانی از همه کسانی که در برگزاری هرچه بهتر این آزمون همکاری کردند، از برخی مدارس و مدیران که همکاری‌های لازم و شایسته را در این خصوص انجام ندادند اظهار گلایه‌مندی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین صالحی زندگی دنیوی را آمادگی برای آزمون آخرت دانست و تأکید کرد: آزمون تحصیلی از جهاتی شبیه و مانند آزمون آخرت است. به این ترتیب که اگر طلبه‌ای یک سال تحصیلی و آموزشی خود را خوب درس خوانده و برای آزمون سالانه آمادگی گرفته باشد با کمترین دل‌نگرانی و تشویش این آزمون را پشت سر می‌گذارد و کامیاب می‌شود.
به گزارش افق اندیشه نزدیک به سه هزار شرکت‌کننده از حدود شصت مدرسه علمیه در این آزمون شرکت کردند، که از این تعداد نزدیک به ۱۵۰۰ نفر آنها شرکت‌کننده‌ی آزمون پذیرشی در شورای نظارت بودند. یادآور می‌شود: شرکت‌کنندگان آزمون پذیرشی کسانی بودند و هستند که پیش از این در آزمون شفاهی شورای نظارت کامیاب شدند و اجازه‌ی حضور در آزمون کتبی را پیدا کردند. آزمون شفاهی طلاب پذیرشی شورای نظارت در ماه حمل ۱۴۰۴ خورشیدی با حضور استادان و ارزیابان قرآنی و حوزوی خواهر در مضامین احکام، تجوید و صرف برگزار شده بود.
شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه کابل آزمون خود را سالانه در دو سطح پذیرشی و ارتقایی مطابق با نظام درسی اعلان‌شده شورا برای پایه‌های تحصیلی مختلف برگزار می‌کند. طلابی که پایه‌ی اول و دوم را خوانده‌اند در آزمون پذیرشی شرکت می‌کنند و در صورت کامیابی و دست‌یابی به حد نصاب آزمون مشمول برنامه‌های شورای نظارت می‌شوند. طلاب شرکت‌کننده در آزمون ارتقایی نیز در صورت کامیابی به پایه بالاتر ارتقا پیدا می‌کنند و در صورت ناکامی در آزمون سال بعد شرکت می‌کنند. آزمون کتبی شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه مطابق با مضامین اعلان‌شده و به شکل سوالات چهارگزینه‌ای است. سوالات را هیأت علمی شورا طراحی و ارائه می‌کند و هیأت اجرایی آزمون را برگزار می‌نماید. تصحیح و نمره‌دهی سوالات نیز به دست هیأت علمی انجام می‌شود و سپس، هیأت اجرایی معدل‌گیری و اعلان می‌کند و از نفرات برتر آزمون تقدیر می‌شود.
نخستین روز این آزمون‌ها یک‌شنبه ۳۱ حمل ۱۴۰۴ خورشیدی در مسجد جامع الزهرا (س) در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد. سپس، مصلای اباصالح المهدی (عج) و مسجد جامع فاطمه الزهرا (س) هردو همزمان در روز دوشنبه اول ثور ۱۴۰۴ میزبان آزمون طلاب خواهر شدند. آخرین روز آزمون نیز سه‌شنبه دوم ثور ۱۴۰۴ در حوزه علمیه رسول اعظم (ص) برگزار شد.
/پایان/

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=46049

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب