به گزارش افق اندیشه از کابل: بخش بانوان مجمع محبان اهلبیت (ع) روز چهارشنبه ۱۷ ثور ۱۴۰۴ و به مناسب دهه کرامت، محفل جشن عبادت دختران تازه به تکلیف رسیده را با اشتراک بیشتر از ۱۵۰ نفر از متعلمان مکاتب و مدارس دینی با حضور اولیای آنان در کابل برگزار کرد.
این محفل با میزبانی لیسه عالی تعلیم تدویر یافت و مدیران و مسئولان لیسه عالی آموزگاران علم، لیسه عالی اعتدال دهر، لیسه عالی شهید علیزاده و مدارس دینی بیتالزهرا (س)، خاتمالنبیین (ص) و مرکز قرآنی امیرالمومنین(ع) و جمعی از والدین نیز در آن حضور یافتند.
مراسم «جشن عبادت» با قرائت قرآن یکی از دختران تازه به تکلیف رسیده آغاز و با سرودخوانی و اجرای نماهنگ و دکلمه، سخنرانی و اقامه نماز شکر ادامه پیدا کرد.
محمد صادق صارم، مدیر لیسه عالی تعلیم، در ابتدای این برنامه به میهمانان خیرمقدم گفت و ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) گفتوگوی مختصری با دختران اشتراککننده در محفل داشت. او ورود آنان به جمع مکلفین را تبریک گفته و عنوان داشت: از این پس رابطه آنان با خداوند نزدیکتر و حسابشده خواهد بود. وی با ابراز قدردانی از مجمع محبان اهل بیت (ع) و لیسهها و مدارس همکار در برگزاری «جشن عبادت در دهه کرامت»، چنین گامهایی را در راستای تربیت دینی فرزندان و آشنایی با معارف اهل بیت(ع) مفید و موثر دانست.
استاد مرضیه کاظمی از اساتید حوزه و دانشگاه نیز در این محفل به ایراد سخن پرداخت و اهمیت تکلیف و نوع رابطهای را که دختران پس از رسیدن به سن تکلیف باید با خداوند داشته باشند، تشریح کرد. او در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به والدین، به مسئولیت بزرگ خانواده به ویژه پدر و مادر در قبال دختران تازه به تکلیفرسیده اشاره کرد و با بیان اینکه «تربیت یک دختر سختتر از آبادکردن یک شهر است»، تأکید کرد: برای تربیت فرزندان متدین، والدین باید در عمل پایبندی خودشان به امور دینی را نشان دهند. وی در بخش پایانی سخنان خود مسئولان مکاتب و مدارس را مورد خطاب قرار داد و گفت: شما نیز اولیای شاگردانتان میباشید. مسئولیت شما نیز در قبال این نونهالان مهم است و باید به امور دینی شاگردان بیشتر رسیدگی کنید.
خانم کاظمی توصیه کرد که اولیای مکاتب و مدارس در برپایی نماز جماعت کوشا باشند و با اخلاق شایسته و رفتار نیکو شاگردان را همراهی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین استاد عالمی بلخی، رئیس مجمع محبان اهل بیت (ع)، دیگر سخنران این محفل نیز ضمن تبریک این جشن به دختران اشتراککننده با زبان ساده به بیان مفهوم تکلیف پرداخته و با بیان چند نوع تکلیف از قبیل: نماز، روزه، حجاب و… عنوان کرد: انجام تکالیف راهی برای نزدیکشدن و ارتباط با خداوند است.
استاد عالمی بلخی در توصیهی به عموم اشتراککنندکان، خلوص نیت و مدنظرداشتن رضای حق برای انجام تکالیف را مهم خواند.
محفل «جشن عبادت در دهه کرامت» با اقامه گروهی نماز به شکرانه مکلفشدن دختران اشتراککننده و ادای سوگند آنان به پایبندی به تکالیف دینی و رعایت دستورات الهی پایان یافت.
قابل ذکر اینکه هدایای مجمع محبان اهلبیت(ع) و خیرین و همچنین تبرّک آستان حضرت معصومه(س) در میان متعلمین و طلاب اشتراککننده در این محفل توزیع گردید.
/پایان/