قاری مصطفى احمدی فرزند فتاح سال 1997م. در ناحیه هفتم ولایت کابل به دنیا آمد و دروس ابتدایی و لیسه را در مکتب لیسه عالی احمدشاه مسعود در شهر کابل به درجه عالی به اتمام رسانید.
او در جریان دروس مکتب، حفظ قرآن کریم را با تجوید نزد استاد قاری «ذبیح الله شکوری» در دارالحفاظ حضرت امیر حمزه (رض) و همچنان دروس زبان انگلیسی را در شهر کابل به اتمام رسانید و نظر به شوق و علاقمندی که به قرآت و صوت لحن داشت دروس قرات (صوت لحن) و تجوید تخصصی را نزد شیخ ذکی الله نوری و شیخ عبدالکبیر حیدری فرا گرفت.
او بعد از فراغت، مسئول و رئیس مجمع قرآنی ترتیل در کابل شد و در رسانه ها و محافل بزرگ قرآنی در ولایات مختلف کشور جهت اجرای تلاوت دعوت شد. بعداً برای تحصیل در دانشگاه الازهر شریف و فراگیری قرآن از قرای مصر در سال 2016 رهسپار کشور مصر شد. او بعد از سپری نمودن دوره زبان عربی و فراغت به درجه عالی شامل دانشگاه الازهر شریف در دانشکده اصول دین بخش عقیده و فلسفه شد و در سال 2020 با کسب درجه عالی از این دانشکده فارغ و شامل دوره کارشناسی ارشد (ماستری) در دانشکده علوم اسلامی بخش عقیده و فلسفه الازهر گردید.
قاری شیخ مصطفی احمدی در محافل بزرگ قرآنی در داخل و خارج کشور با قرای بزرگ مصری شرکت داشته و شناخت کامل با تمام اساتید مصری من جمله شیخ محمود الشحات، شیخ حجاج رمضان الهنداوی، شیخ طه النعماني، شیخ عبدالناصر حرک، شیخ عبدالفتاح طاروطی و غیره دارد.
او همچنان دروس قرآت را در مصر فرا گرفت که ده کتب معتبر تجوید از جمله (تحفة الأطفال _ شرح ابن جذري _ سلسبيل الشافي المفید فی التجوید …) را با سند متصل به مؤلفینش از نزد الشیخ جمال هانی الحسینی اخذ نمود و سند معتبر حفظ قرآن کریم و روایت حفص عن عاصم با سند متصل به رسول الله (صلى الله عليه وسلم) همچنان اخذ نمود و دروس مقامات (صوت لحن ) را نزد استاد مشهور مصطفی کامل فرا گرفت.
او همچنین سند در بخش مقامات (صوت لحن) از نزد شیخ اسلام السرساوی مبتهل رادیو تلویزیون مصر و یک سند مقامات (صوت لحن) با کسب درجه عالی از کشور عراق از نزد استاد سجاد علاء اخذ نمود و بعدا هم تدریس قرات را نزد الشیخ طه (النعماني) قاری معروف جهان اسلام و قاری رادیو تلویزیون مصر پیش گرفت.
او در مسابقاتی که از طرف دانشگاه الازهر مصر درسال 2016 با اشتراک 85 کشور جهان به شمول کشور مصر و با هیئت داوری استاد شیخ دکتور احمد نعینع و الشیخ عبدالفتاح الطاروطی و شیخ محمود الخشت و دیگر اساتید برگزار شده بود به نمایندگی از افغانستان در جمع ده بهترین مسابقات راه یافت.
قاری شیخ مصطفی احمدی به زبان های فارسی پشتو، عربی، اردو و تا اندازه ای انگلیسی تسلط دارد.