علامه «یحیی حسین الدیلمی» اندیشمند یمنی و عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب بین مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، درباره بیانات امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع میهمانان سی و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی در خصوص نقش علما و شخصیت‌های برجسته در امت‌سازی گفت: رهبر انقلاب در سخنرانی خودشان به اوضاع کنونی امت اسلام پرداختند.
الدیلمی گفت: امت اسلامی با وجود در اختیار داشتن تمام عناصر قدرت در خصوص آنچه جریان دارد، تماشاچی و ساکت است. وی خاطر نشان کرد: مسلمانان نه امر خداوند و پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را اجابت می‌کنند و نه دعوت رهبران مسلمانی که جز عزت، کرامت، پیشرفت، رشد و خیر برای امت اسلام چیز دیگری نمی‌خواهند.

این اندیشمند یمنی، درباره دلایل تماشاچی بودن امت اسلام در قبال مسائل خود به ویژه آنچه در نوار غزه جریان دارد، اظهار داشت: اولین دلیل آن، جدا شدن امت از اسلام ناب محمدی و مفاهیم قرآن کریم، دومین دلیل، رویکرد مسلمانان به سمت فرهنگ غرب و رویکرد و شیوه‌هایش است.

وی با بیان این که نظام‌های عربی و اسلامی به وظایف و نقش خود عمل نمی‌کنند، به جهل امت در قبال دین اسلام و نیز دودستگی و پراکندگی آنها و همچنین اختلاف و جدایی میان علما و نزاع دینی و مذهبی اشاره کرد که به نفع دین نیست.

شیخ دیلمی درباره همبستگی یمن با فلسطین و عملیات نیروهای مسلح این کشور علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی و مرتبط با این رژیم و نیز شلیک موشک و پهپاد به اهداف رژیم اشغالگر با وجودی که ملت یمن همچنان بار سنگین جراحات ناشی از تجاوزات دشمن(ائتلاف سعودی اماراتی) را به دوش می‌کشد، به تقریب گفت: یمن به مقابله با ظلم و یاری اسلام از زمان ظهور آن معروف است، اوس و خزرج یمنی‌الاصل بودند. یمنی‌ها مشهور به سربازان فتوحات اسلامی هستند و در فتح مغرب و بسیاری از کشورها شرکت داشتند.

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب درباره آینده انقلاب یمن اظهار داشت: هر انقلابی، موانع و سختی‌هایی را پشت سر می‌گذارد و برای این که مردم از خرافات و افسانه‌ها و دروغ‌ها رها شوند، به زمان نیاز است، همچنان که هر انقلابی به مردانی نیاز دارد که نسبت به مسائل امت اسلام، علم و آگاهی و بصیرت داشته باشند، تغییراتی در دولت و رئیس دستگاه قضایی رخ داده و امید زیادی برای رشد و پیشرفت مردم یمن وجود دارد.

شیخ الدیلمی خاطر نشان کرد که بازماندگان نظام سابق یمن از طریق رسانه‌ها یا شبکه‌های ارتباط اجتماعی برای ایجاد ناامیدی و سرخوردگی در میان جامعه یمن اقدام می‌کنند، تنها چیزی که برای آنها اهمیت دارد، نظام سابق و منافع شخصی است که پس از انقلاب یمن از دست دادند، اینها اگر به حال خود رها شوند و با آنها مقابله صورت نگیرد، خطری برای تغییری که در یمن جریان دارد، به شمار می‌روند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=29015

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب