در نتیجه تجاوز مداوم ارتش اسرائیل به نوار غزه بیش از ۲۲۰۰ خانواده فلسطینی به طور کامل نابود شدهاند. این رقم بخشی از بیش از ۱۲ هزار جنایت مسلحانهای است که در ماههای اخیر علیه خانوادههای فلسطینی انجام شده و شمار شهدای این خانوادهها از ۶۳۵۰ نفر فراتر رفته است.
به گزارش شفقنا؛ وبگاه العربی الجدید نوشت: «حادثه بمباران خانه پزشک فلسطینی، آلاء النجار، در خانیونس که به شهادت ۹ کودک او منجر شد، نمونهای از این جنایات تکراری است. تمرکز اشغالگران بر هدف قرار دادن کودکان و زنان موجب شهادت حدود ۱۶۵۰۰ کودک و زخمی شدن دهها هزار نفر دیگر شده است. بسیاری از کودکان مجروح به دلیل فروپاشی نظام سلامت و بسته بودن گذرگاهها امکان درمان ندارند و جانشان در خطر است».
وزارت بهداشت غزه آمار شهدای کودک را اینگونه اعلام کرده است: ۹۱۶ نوزاد زیر یک سال، ۴۳۶۵ کودک ۱ تا ۵ سال، ۶۱۰۱ کودک ۶ تا ۱۲ سال و ۵۱۲۴ نوجوان ۱۳ تا ۱۷ سال به شهادت رسیدهاند؛ آماری که نشاندهنده هدفگیری مستقیم و سیستماتیک ضعیفترین گروههای جامعه است.
همچنین بیش از ۵۱۲۰ خانواده فلسطینی فقط یک بازمانده دارند و مجموعاً بیش از ۹۳۵۰ عضو خانوادههای خود را از دست دادهاند. شمار یتیمان در نوار غزه نیز از حدود ۲۵ هزار نفر به نزدیک ۵۰ هزار نفر افزایش یافته است.
دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرده است که ارتش اسرائیل از ابتدای سال جاری میلادی حداقل ۳۵ فرمان کوچ اجباری علیه ساکنان نوار غزه صادر کرده که بیش از یک میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. رژیم صهیونیستی تلاش میکند فلسطینیان را در منطقهای کوچک و نزدیک به ساحل جنوبی محدود و آنها را به اجبار خارج از سرزمینشان کوچ دهد؛ طرحی که نخستوزیر اسرائیل آن را شرط پایان عملیات نظامی در غزه اعلام کرده است.
یکی از ساکنان غزه، اشرف مطیر، در گفتوگو با رسانهها میگوید: «پنج نفر از فرزندان خواهرم در بمباران خانهشان شهید شدند و تنها یک نوزاد زنده مانده است و جهان در برابر این جنگ بیرحمانه سکوت کرده است».
در دو هفته گذشته، روزانه بین ۸۰ تا ۱۲۰ فلسطینی به شهادت رسیدهاند که ناشی از شدت گرفتن بمبارانها و نبود هیچ مکان امنی است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون نزدیک به ۵۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۱۲۲ هزار نفر زخمی شدهاند. بسیاری از مجروحان نیازمند درمان خارج از غزه هستند اما نظام سلامت بهکلی فروپاشیده است.