به گزارش افق اندیشه نمازجمعه این هفته مزارشریف سوم حوت ۱۴۰۳ به امامت حجت الاسلام والمسلمین غلام عباس فیاضی در مصلای سلطانیه اقامه گردید. مشروح خطبه های این هفته چنین بود:

خطبه اول
در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین فیاضی بعد از حمد و ثنای الهی خود و همه مردم و نمازگزاران را به رعایت تقوا سفارش نمود و در ادامه بیان کرد:
ماه رمضان، ماه تصمیم سازی است. انسان در این ماه باید تصمیم بگیرد که چگونه در این دنیا زندگی کند.
او درباره عوامل گرفتن تصمیمات جِدّی چند مورد را برشمرد:
۱- ترس: اگر کسی در شرایط عادی نتواند تصمیم جدی بگیرد، در شرایطی که ترس بر او مسلط شود تصمیمات جدی‌تر و خطرناک تر اتخاذ می‌کند.
۲- محبت: دومین عامل مؤثر در تصمیمات جِدّی محبت است. اگر چیزی برای انسان به یک معشوق و دلبری تبدیل شد، انسان برای رسیدن به هدف محبوبش تصمیمات جِدّی می‌گیرد و می‌تواند موانع را از راه بردارد.
ما اگر از ماه رمضان بخواهیم استفاده کنیم باید تصمیم جدی بگیریم، با خوی و خاصیت ها و خوردن ها و نوشیدن ها فاصله بگیریم تا یک مسافر در حال حرکت به سوی خداوند شویم. پس سعی کنیم در این ماه رمضان ، حبیب خدا و بنده خوب خدا شویم. ماه رمضان، فرصتی فاصله گرفتن از خلق و پیوستن به خالق و فاصله گرفتن از خواب های غافلانه. ماه رمضان ، بهار نزول قرآن است و در این ماه بیشتر قرآن خوانده شود.
حضرت زهرا سلام الله علیها فرمود: از دنیای شما سه چیز را بسیار دوست دارم:
تلاوت قرآن
نظرکردن به سیمای نورانی پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله
انفاق در راه خدا

خطبه دوم

حجت الاسلام والمسلمین فیاضی بعد از توصیه نمودن مردم به تقوای الهی به بیان مناسبت ها پرداخت و گفت:
در هفته گذشته، شاهد تجلیل با شکوه از ۱۵ شعبان- ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف بودیم. به لطف الهی در جامعه ما فرهنگ مهدی شناسی، مهدی باوری رونق بیشتری گرفته است که جای شکر دارد. ان شاءالله که خداوند فرج امام زمان علیه السلام را نزدیک و نزدیک‌تر بگرداند.
او در دومین مناسبت پیرامون انقلاب مردم چهار کنت در سال ۱۳۵۷ و قیام مردم چنداول کابل در سال ۱۳۵۸ اشاره نمود و گفت این قیامها بسیار عبرت آمیز و تأمل برانگیز است.
وی در آخر به همه جوانان تاکید داشت تاریخ را مورد مطالعه قرار دهند و از تاریخ گذشته کشور درس و عبرت بگیرند و قدر علماء و شهدا راهگشایان راه سعادت را بدانند.
/پایان/

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=39210

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب