پرسش:

برخی افراد معلوم الحال در فضای مجازی، ازدواج حضرت فاطمه علیهاالسلام را در سن 9 یا 10 سالگی، به باد انتقاد گرفته‌اند! شما پاسخی قاطع دهید

پاسخ:

از قدیم گفته‌‌اند: «اگر از خود چیزی برای مطرح شدن نداری، یا به یک بزرگ بچسب و یا به یک بزرگی حمله کن، که از قِبَلِ بزرگی او، تو نیز مطرح شوی»! البته این اصل واقعی و عمومی می‌باشد، چنان که ما نیز خود را به خدا، معاد، قرآن، اهل عصمت علیهم السلام و اولیاء الله، نماز و …، وصل می‌نماییم تا در زمین و آسمان‌ها مطرح گردیم؛ عده‌ای نیز با این عظمت‌ها دشمنی کرده و به آنان حمله می‌کنند تا خودشان را مطرح کنند!

عموم کسانی که به این جوّسازی‌ها [به ویژه در فضای مجازی] مشغولند -چه تشکل‌های سازماندهی شده و چه افراد- سه ویژگی دارند:

1- بسیار جاهل [هم نادان و هم بی‌خرد] هستند!

2- بسیار در جهل خود، متعصب و متکبر می‌باشند!

3- بسیار مغرض و معاند می‌باشند!

  • -باید دقت شود که حملات این عده در ضد تبلیغ و شبهه‌پراکنی، دریافت پاسخ نمی‌باشد، بلکه می‌خواهند متقابلاً یک عده پاسخ دهند تا بازارشان گرم شود و مطلب آنها به واسطۀ پاسخ هم که شده، بیشتر فرافکنی شود!

از این‌رو، پاسخ ایفادی در این پایگاه، خطاب به آنها نمی‌باشد، بلکه به جهت تنویر افکار عمومی و ارتقای دانش و بینش انسان‌های سالم و جویای علم و حقایق می‌باشد.

سیدة النساء العالمین، حضرت فاطمة الزهراء علیها السلام

عظمت وجودی، مقام، منزلت، جایگاه، نقش ایشان در احیای اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله که همان اسلام ولایی می‌باشد، دفاع ایشان از ولایت، نقش ایشان به عنوان یک انسان کامل که بانو می‌باشند در همسرداری و تربیت فرزندانی که دو تن از آنها معصوم می‌باشند و سومی شخصیتی چون حضرت زینب کبرای می‌باشند، نقش ماندگار ایشان در شاخص و میزان بودن جهت هدایت نسل‌های آتی تا آخر الزّمان و …؛ هنوز هم به صورت کامل، قابل شناخت، توصیف و معرفی نمی‌باشد؛ او سیدة النساء العالمین است – به غیر از برخی از رسولان و آن هم در نزول برخی آیات، تنها کسی است که حضرت جبرئیل علیه السلام، از سوی خداوند متعال به او نازل شده است – اولین کسی است که وارد بهشت می‌شود و در مقام محمود به حضرت رسول صلوات الله علیه و آله می‌پیوندند – کوثر (خیر کثیر) الهی می‌باشند – ام الائمة الاطهار علیهم السلام می‌باشند – به لحاظ علمی بی‌بدیل می‌باشند، چنان که فقط دو خطبۀ ایشان، تبیین تمام اسلام، از اصول عقاید تا حکمت احکام و امر ولایت و نظام ملّت می‌باشد – دختری مهربان، همسری وفادار و مادری دلسوز بودند که در سیاست نیز بسیار آگاه، بصیر، شجاع و در میدان بودند – اسوۀ برتر جهاد و شهادت (به ویژه برای دختران و بانوان) بودند … – و تمامی این فضایل و آثار، در حالی است که 18 یا 20 سال بیشتر زندگی ننمودند و دشمنان حیله‌گر، برای مقابله با ایشان، چاره‌ای جز مصادره اموال (فدک)، تهدید به آتش زدن خانه و ضرب و شتمی که منجر به شهادت گردید نداشتند!

سلمان رشدی لعنة الله علیه

اگر چه جهان‌بینی و سطح معلومات بسیاری از مردمان در جهان، به شکم و جنسیّت محدود شده است و هر چه هست را از همین زاویه می‌بینند؛ اما فراموش ننماییم که هدف گرفتن ازدواج اولیاء الله و اسلام‌شناسی با محور ازدواج، و البته دروغ‌پردازی، افترا و تهمت، شایعه‌پراکنی و شبهه افکنی در این باره را «سلمان رشدی» به امر انگلیس خبیث بدعت گذاشت.

حکم صریح امام خمینی رحمة الله علیه، مبنی بر قتل سلمان رشدی، نه تنها او را منزوی نمود، بلکه مشکلات عدیده‌ای برای انگلیس ایجاد نموده است؛ لذا انگلیس نیز سعی دارد در رواج و عادی‌سازی این اهانت‌ها و شبهه‌افکنی‌ها، تمامی مزدوران و نوکران بی‌جیر و مواجب خود را در کشورهای گوناگون اسلامی [از جمله جمهوری اسلامی ایران]، به همراهی با سلمان رشدی ملعون وادارد!

ازدواج در سنّ کم

پس، اگر عده‌ای، تمامی این فضایل را رها کنند و بگویند چرا در سنّ کم ازدواج نمودند و این خارج از عرف امروز است، کودک آزاری است و …؛ از جهل، تکبر و عناد خودشان نشأت می‌گیرد!

«فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ» (البقره، 10)

– در دلِ آنان بيمارىِ [سختى از شرک، نفاق و عناد] هست، پس خدا [به كيفرِ شرک و نفاق‌شان] بر بيماريشان افزود، و براى آنان در برابر آنچه همواره دروغ مى‌گفتند، عذابى دردناك است.

الف – سنّ مناسب برای ازدواج، در زمان‌ها، شرایط، نسل‌ها و حتی اقوام، متفاوت بوده و می‌باشد.

بنابراین، اگر سنّ مناسب برای ازدواج، در عصری و در محیطی، 9 یا 10 سالگی باشد، نباید آن را با شرایط امروز تطبیق داد.

ب – اگر إن شاء الله مادر بزرگ‌تان در قید حیات می‌باشند، از ایشان بپرسید که مادرش و مادر بزرگش در چه سنّی ازدواج کرده‌اند؟ تا معلوم شود که سنّ ازدواج تا همین یک قرن پیش نیز پایین بود و البته بیشتر آنها، هم ازدواج‌های موفقی داشتند، هم به لحاظ جسمی و روحی سالم بودند و هم هر کدام چندین فرزند به دنیا آورده و بزرگ کرده بودند؛ فرزندان و نوه‌ها نیز برادر، خواهر، دایی، خاله، عمو، عمه و … داشتند و مانند فرزندان امروزی، تنها و غریب نبودند!

ج – پدر ایشان، حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله بودند که حتی کفار و دشمنان نیز به علم، حکمت، بصیرت و تدبیر ایشان اقرار داشته و دارند؛ بنابراین، اگر دخترشان شرایط ازدواج نداشتند، ایشان را به عقد امیرالمؤمنین علیه السلام در نمی‌آوردند. از شرایط ازدواج که خود ایشان تعلیم دادند، آمادگی برای ازدواج و ضرر نداشتن برای دختر می‌باشد.

د – لابد، حضرت فاطمة الزّهراء علیهاالسلام، آمادگی و توانایی ازدواج، همسری برای شخصیتی چون امیرالمؤمنین علیه السلام و تحمل حضور و فعالیت مدام همسر در تمامی جبهه‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، مبارزاتی و … را داشتند که این ازدواج را پذیرفتند و بدون شک، حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام نیز این فضایل، قابلیت و توان را در ایشان می‌دیدند که خواستگاری و ازدواج نمودند.

د – معلوم شد که ایشان با همین سنّ کم، از سلامتی و توانایی کامل، برای به دنیا آوردن چهار فرزند و نگهداری و تربیت ایشان برخوردار بودند.

نکتۀ قابل توجه

اگر چه امروزه در بسیاری از کشورها، حداقل سنّ قانونی برای ازدواج را 18 سال تعریف کرده‌اند، اما در برخی از کشورها، در سنّ 16 سالگی نیز مجاز می‌باشد و این در حالیست که برای برقراری رابطۀ جنسی دختران، هیچ سنّ و سالی قائل نیستند و نامش را «آزادی جنسی» گذارده‌اند؛ و قابل توجه آن که بسیاری از این دختران نوجوان در سنین 9 تا 14 سالگی و بیشتر، باردار نیز می‌شوند و معمولاً سقط می‌کنند.

  • -در اروپای مدعی، تازه در 1832 قوانینی تحت عنوان «سنّ رضایت -The age of consent    » وضع شد و طبق همین قوانین نیز سن رضایت، 12 سال تصویب گردید و در سال 1945، یعنی بیش از یک قرن بعد، به 13 سال افزایش یافت و در این در حالیست که سنّ رضایت برای همجنس‌گرایی را کاهش می‌دادند! ابتدا از 21 سالگی به 18 سالگی کاهش دادند و در سال 1982، مطابق با سن ارتباط جنسی دگرجنس گراها، به 13 سالگی کاهش دادند!
  • -حال آیا اینان منتقدند که چرا دختران در 14 قرن پیش، در سنین کم ازدواج می‌نمودند؟!

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=26633

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب