فقه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

کتاب «فقه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» اثر استاد محسن فقیهی که به‌تازگی منتشر شده می‌تواند به اساتید و دانشجویان علوم انسانی در مباحث مربوط به فقه و علم حقوق کمک شایانی پیرامون تبیین و فهم مسئله پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه فقه اسلامی نماید.
به گزارش شبکه اجتهاد، جدیدترین اثر استاد محسن فقیهی با عنوان «فقه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» روانه بازار نشر شد و در اختیار اساتید، محقّقان و پژوهشگران قرار گرفت.

بنابر این گزارش، از مهمترین شاخه‌های علوم انسانی که نقشی اساسی و مبنایی در این سنخ از علوم و همچنین تنظیم روابط اجزاء انظمه اجتماعی بشر دارد، علم حقوق و شاخه‌های آن است که در اهمیت، به جرأت می‌توان گفت تمامی مکاتب مهم بشر، به دلیل اهمیت این علم، بدان توجهی ویژه داشته و دارند و هر مکتب متناسب با مکتب فکری خود در مورد این علم، نظام فکری خاص دارد.

در میان مباحث مختلف علم حقوق، بحث پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی در طول سالیان اخیر، به بحثی مهم و پُر دامنه مبدّل گشته است تا آن‌جا که بسیاری از حقوقدانان، علاوه بر مباحث پسینی جرم، به تبیین ابعاد مختلف این موضوع در جامعه پرداخته‌اند.

کتاب «فقه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» حاصل تقریرات ۹۰ جلسه از درس خارج فقه معاصر استاد محسن فقیهی، مدرس دروس خارج حوزه علمیه قم است. او در این اثر تلاش نموده‌ تا علاوه بر بررسی اجتهادی مسئله پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی در میان منابع فقه اسلامی، به بیان دیدگاه‌های فقهای بزرگ شیعه در این زمینه بپردازد و به شکل اجتهادی، نظام فکری خود را در این زمینه عرضه نماید.

این کتاب می‌تواند به اساتید،طلاب و دانشجویان علوم انسانی در مباحث مربوط به فقه و علم حقوق کمک شایانی پیرامون تبیین و فهم مسئله پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه فقه اسلامی نماید.

لینک کوتاه مطلب : https://ofoghandisha.com/?p=32826

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب